Dunakeszi Óvodai és Humán Szolgáltató Központ és Könyvtár
Regisztráció

Kedves Szülők!

Szeretettel köszöntjük Önöket a DÓHSZK Rapid Bölcsijének időpont foglaló felületén.

A Rapid Bölcsi szolgáltatásainak igénybe vételének menete:

A Rapid Bölcsi szolgáltatás igénybe vételének feltétele, hogy első alkalommal fel kell keresni a DÓHSZK Étkezési csoportot (Dunakeszi, Vasút u.11. I.em.) annak érdekében, hogy a gyermek személyes adatait rögzítsék az Étkezés megrendelő programban. Ezek után a Rapid Bölcsi szolgáltatásainak igénybe vételéhez elegendő az e-foglalo.hu felületen, telefonon (06-30/7563053), vagy e-mailben (rapidbolcsi@gmail.com) időpontot foglalni.

1.) Az e-foglalo.hu oldalon e-mail címmel legyen szíves regisztrálni.

2. )Az időpont foglalás első lépése, hogy a „Foglaláshoz először válassz szolgáltatást” elnevezésű ablakra kattintva, ki kell választani azt az étkezést, mely az igényelt időpontban aktuális. Amennyiben abban az időpontban nincs étkezés a bölcsődében (10 óra, 12 óra, 13 óra, 15 óra) akkor az étkezés nélküli 1., 2. vagy 3. megjelölésre kell kattintani.

3.) A naptáron be kell jelölni a foglalni kívánt nap megfelelő időpontját.

4.) NAGYON FONTOS: a megjegyzés ablakba kell beírni a gyermek nevét, valamint a regisztrált e-mail címet!

5.) Rákattintani a foglalás véglegesítése gombra.

6.) A rendszer visszaigazoló email üzenetet küld a foglalásról.

7.) A lefoglalt időpont előtt 1 órával emlékeztető üzenetet kap a szülő.

Kérjük, hogy a lefoglalt időpontot megelőzően, 15 perccel korábban érkezzenek meg a bölcsődébe, mert a helyszínen kapja meg a szülő a számlát, amelyet ott készpénzben tud kiegyenlíteni,(vagy ezt megelőző időpontban személyesen az Étkezési csoportban – Dunakeszi, Vasút u.11. I.em. – bankkártyával, továbbá ekkor kerül sor első alkalommal a Megállapodás és a Házirend aláírására.

Szolgáltatás lemondása: előfordulhat, hogy a lefoglalt időpontot mégsem kívánja igénybe venni a szülő, ebben az esetben a bölcsődei szolgáltatást az e-foglalón keresztül vagy telefonon (06-30/7563053) kell lemondani, az aktuális nap előtti napon reggel 9 óráig

Az étkezés lemondásának elmulasztása esetén az étkezés térítési díjat meg kell fizetni, továbbá az igényelt időpont lemondásának elmulasztása esetén a szülő 1 hónap időtartamban nem veheti igénybe a Rapid Bölcsi szolgáltatást.

A Rapid Bölcsi szolgáltatásainak igénybe vételére vonatkozó részletes szabályok a Házirendben olvashatóak, a következő linken:

Rapid Bölcsi Házirend

Foglalás infoIsmétlődés....
Rendszeres heti időpontok beállítása...
Ismétlődés gyakorisága:
  • Hetente
  • Kéthetente

Napok:

Időszak kezdete:
Időszak hossza:
hétig
alkalomig
vége dátum:

Mégse
e-foglalo.hu